Московська с/к в/с М/В
Склад: яловичина в/с (75%), сало хребтове,сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4427:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 42 г
- калорійність: 458 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
ДСТУ 4427:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 42 г
- калорійність: 458 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | до 120 дней |