Ковбаса "Краків-Зальцбургський" н/к 1/с

Ковбаса
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (60%), яловичина вищого сорту(20%), яловичина першого сорту (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Свойства
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Искуственная оболочка
Сорт 1 сорт
Способ приготовления Полукопченная колбаса
Срок реализции 15 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 873
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 6176
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Искуственная оболочка
    Сорт 1 сорт
    Способ приготовления Полукопченная колбаса
    Срок реализции 15 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
7 товаров куплено
  • 122.50 грн/кг.