Сервелат ДСТУ в/к в/с М/В
ДСТУ 4591:2006
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,7g, жири - не більше 59g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2573 kJ, (615 kcal).
Склад: грудинка свинна (50%), яловичина вищого сорту (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор - пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натр
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,7g, жири - не більше 59g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2573 kJ, (615 kcal).
Склад: грудинка свинна (50%), яловичина вищого сорту (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор - пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натр
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |