Ковбаса Дитяча вар. в/с в нат. оболонці Ц/В
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 12g, жири - не більше 17g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 841,5kJ, (201kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (35%), свинина напівжирна (40%), молоко коров'вяче сухе незбиране (18,4%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець духмяний мелений, горіх мускатний, антиокислювач: аскорбінат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 12g, жири - не більше 17g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 841,5kJ, (201kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (35%), свинина напівжирна (40%), молоко коров'вяче сухе незбиране (18,4%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець духмяний мелений, горіх мускатний, антиокислювач: аскорбінат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 15 діб.
Свойства | |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Сорт | Висший сорт |
Срок реализции | 15 дней |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |