Ковбаса Бутербродна вар. 1с (Д80)
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 12g, жири - не більше 12,6g вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 679,1kJ, (162,2kcal).
"Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (22%), м'ясо курей обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, рослинний білок, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 12g, жири - не більше 12,6g вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 679,1kJ, (162,2kcal).
"Склад: свинина напівжирна (30%), яловичина другого сорту (22%), м'ясо курей обвалене (20%), м'ясо птиці механічного обвалювання (10%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, рослинний білок, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |