Ковбаса Лікарська вар. в/с Фабіос
Склад: свинина напівжирна (70%), яловичина в/с (25%), меланж яєчний, сіль кухонна харчова, молоко сухе знежирене, цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 22 г
- калорійність: 250 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 22 г
- калорійність: 250 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |