Ковбаса Любительська вар в/с в синюзі
Склад: свинина не/ж (40%), яловичина в/с (35%), сало (25%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиокислювач: аскорбінат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 28 г
- калорійність: 304 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 28 г
- калорійність: 304 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб (цілий виріб), 12 діб (порційне нарізання)
Свойства | |
Вес упаковки | 0,6-1,2 кг Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |