Лікарська в/с варена (синюга Вак-1,5 )"Магрок"
ДСТУ 4436:2005
Склад:м'ясна сировина 95% (м'ясо свинина
напiвжирна,м'ясо яловичина в/с),вода питна,
*молоко коровяче сухе незбиране,сумiш посолочна
(сiль кухонна, консервант Е250),*порошок яєчний,
сiль кухонна,цукор,горiх мускатний.
*До уваги споживачів чутливої групи!
Продукт містить яєчні та молочні інгредієнти.
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1046 kJ (кДж) / 250 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 13,0 g (г), жири – 22,0 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури від 0 до +6 С.
Продукт запакований під вакуумом
порційним нарізанням.
Склад:м'ясна сировина 95% (м'ясо свинина
напiвжирна,м'ясо яловичина в/с),вода питна,
*молоко коровяче сухе незбиране,сумiш посолочна
(сiль кухонна, консервант Е250),*порошок яєчний,
сiль кухонна,цукор,горiх мускатний.
*До уваги споживачів чутливої групи!
Продукт містить яєчні та молочні інгредієнти.
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1046 kJ (кДж) / 250 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 13,0 g (г), жири – 22,0 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури від 0 до +6 С.
Продукт запакований під вакуумом
порційним нарізанням.
Свойства | |
Вес упаковки | 1,2-2,0 кг Газовый пакет Max |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |