Лікарська вар. в/с в міхурах
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (70%), яловичина вищого сорту (25%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, молоко сухе знежирене (2%), цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (70%), яловичина вищого сорту (25%), меланж яєчний (3%), сіль кухонна харчова, молоко сухе знежирене (2%), цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0°С до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78%.
Строк придатності ковбаси не більше 72 год., упакованої під вакуумом: цілий виріб - 15 діб, порційне нарізання - 12 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,6-1,2 кг Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |