Московська в/к в/с М/В
ДСТУ 4591:2006
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 38g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1733,3 kJ, (414 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (75%), сало хребтове (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 30 діб, порційне нарізання - 20 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 38g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1733,3 kJ, (414 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (75%), сало хребтове (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 30 діб, порційне нарізання - 20 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |