Салямі Австрійська с/к в/с в декорі
Склад: яловичина вищого сорту (35%), свинина нежирна (35%), сало хребтове, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, кардамон мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (зерна гірчиці, чорний перець, цибуля), желатин.
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 54,1 г
- калорійність: 566,5 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 54,1 г
- калорійність: 566,5 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 120 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |