Салямі з сиром н/к 1/с
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 50g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2101,6kJ, (502kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (25%), сало бокове (20%), сир твердий (10%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, спеції (перець чорний мелений, коріандр мелений, мускатний горіх мелений), триполіфосфат натрія, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 50g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2101,6kJ, (502kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (25%), сало бокове (20%), сир твердий (10%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, спеції (перець чорний мелений, коріандр мелений, мускатний горіх мелений), триполіфосфат натрія, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 25 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |