Салямі Золота куряча н/к в/с
Склад: філе куряче , меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 22 діб
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 22 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 45 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |