Салямі Міланська н/к в/с М/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,8g, жири - не більше 30,8g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1406,2kJ, (336,2kcal).
Склад:свинина нежирна (50%), яловичина першого сорту (30%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і трифосфати натрію, цукри, спеції (коріандр, перець, мускат), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,8g, жири - не більше 30,8g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1406,2kJ, (336,2kcal).
Склад:свинина нежирна (50%), яловичина першого сорту (30%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: піро- і трифосфати натрію, цукри, спеції (коріандр, перець, мускат), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |