Салямі Президентська н/к в/с М/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 34,1 вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1528,1kJ, (365kcal).
Склад: яловичина першого сорту (40%), свинина нежирна (35%), сало бокове (25%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, ароматизатор, екстракти прянощів (паприка,чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 34,1 вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1528,1kJ, (365kcal).
Склад: яловичина першого сорту (40%), свинина нежирна (35%), сало бокове (25%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), підсилювач смаку: глутамат натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота, ароматизатор, екстракти прянощів (паприка,чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |