Сервелат ДСТУ в/к в/с М/В

Сервелат ДСТУ в/к в/с М/В
ДСТУ 4591:2006
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,7g, жири - не більше 59g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2573 kJ, (615 kcal).
Склад: грудинка свинна (50%), яловичина вищого сорту (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор - пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натр
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства
Вес упаковки 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Натуральная оболочка
Вид упаковки Целый вакуум
Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
Сорт Висший сорт
Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
Срок реализции 15 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 2110
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 4151
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Вес упаковки 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Натуральная оболочка
    Вид упаковки Целый вакуум
    Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
    Сорт Висший сорт
    Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
    Срок реализции 15 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
3 товаров куплено
  • 240.50 грн/кг.