Ковбаса Козацька з салом н/к 1/с Ц/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,1g, жири - не більше 33,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1507 kJ, (360 kcal).
Склад: м'ясо птиці (45%), сало бокове (35%), яловичина другого сорту (15%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: пірофосфати, цукроза, перець чорний мелений, екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), аромат (часник, коріандр), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованиї у вакуумі або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,1g, жири - не більше 33,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1507 kJ, (360 kcal).
Склад: м'ясо птиці (45%), сало бокове (35%), яловичина другого сорту (15%), крохмаль картопляний (5%), сіль кухонна харчова, стабілізатори: пірофосфати, цукроза, перець чорний мелений, екстракти спецій (перець чорний, мускатний горіх), аромат (часник, коріандр), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованиї у вакуумі або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |