Ковбаса "Краків-Зальцбургський" н/к 1/с
ДСТУ 4436:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (60%), яловичина вищого сорту(20%), яловичина першого сорту (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 22g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1046,75kJ, (250 kcal).
Склад: свинина напівжирна (60%), яловичина вищого сорту(20%), яловичина першого сорту (15%), молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, меланж яєчний, цукор-пісок, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в поліамідній оболонці - 40 діб.
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |