Ковбаса Фінська салямі н/к 1/с М/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 36,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1616,5kJ, (386,8kcal).
Склад: свинина нежирна (80%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, часник свіжий, цукор-пісок, перець чорний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 36,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1616,5kJ, (386,8kcal).
Склад: свинина нежирна (80%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, часник свіжий, цукор-пісок, перець чорний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 25 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |