Ковбаса Дворянська н/к 1/с
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |