Ковбаса Буковельська н/к в/с М/В
ТУ У 15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 581,5 kJ, (139 kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), м'ясо куряче (30%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, імбир, горіх мускатний мелений, гірчиця, стабілізатор: триполіфосфат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 581,5 kJ, (139 kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), м'ясо куряче (30%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, імбир, горіх мускатний мелений, гірчиця, стабілізатор: триполіфосфат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |