Ковбаса Елітна н/к в/с
Склад: свинина напівжирна (52%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (20%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 12 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |