Ковбаски Гуцульські н/к 1/с в колаг. обол. М/В
Склад: свинина напівжирна (93%), сало, молоко сухе знежирене, меланж яєчний, сіль кухонна харчова, екстракти спецій (мускатний горіх, кардамон, чорний перець, ялівець, імбир), стабілізатор: ди- і триполіфосфати, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 10 г
- жири: 35 г
- калорійність: 328 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 10 г
- жири: 35 г
- калорійність: 328 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 12 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |