Московська с/к в/с
Склад: яловичина в/с (75%), сало хребтове,сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4427:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 42 г
- калорійність: 458 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб.
ДСТУ 4427:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 20 г
- жири: 42 г
- калорійність: 458 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | kolbasa.in.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 120 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |