Салямі Італійська с/к в/с

Салямі Італійська с/к в/с
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства
Вес упаковки 0,3-0,6 кг Палка Вакуум
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Искуственная оболочка
Вид упаковки Целый вакуум
Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
Сорт Висший сорт
Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
Срок реализции 120 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 1703
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 4192
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Вес упаковки 0,3-0,6 кг Палка Вакуум
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Искуственная оболочка
    Вид упаковки Целый вакуум
    Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
    Сорт Висший сорт
    Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
    Срок реализции 120 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
2 товаров куплено
  • 372.50 грн/кг.