Святкова с/к в/с в декорі М/В
ДСТУ 4427:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 45g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2030,6 kJ, (485 kcal).
Склад: свинина жирна (50%), яловичина в/с (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурівід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 45g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2030,6 kJ, (485 kcal).
Склад: свинина жирна (50%), яловичина в/с (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурівід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 120 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |