Сервелат с/к в/с М/В

Сервелат с/к в/с  М/В
ДСТУ 4427:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 45g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2030,6 kJ, (485 kcal).
Склад: свинина жирна (50%), яловичина в/с (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурівід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства
Вес упаковки 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Искуственная оболочка
Вид упаковки Половинки или кусочки в вакууме
Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
Сорт Висший сорт
Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
Срок реализции 120 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 2156
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 4242
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Вес упаковки 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Искуственная оболочка
    Вид упаковки Половинки или кусочки в вакууме
    Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
    Сорт Висший сорт
    Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
    Срок реализции 120 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
0 товаров куплено
  • 354.50 грн/кг.