Сардельки "Карапуз" 1/с в Айпіл
Склад: свинина напівжирна (52%), яловичина першого сорту (20%), філе куряче (20%), меланж яєчний, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 14,4 г
- калорійність: 181,9 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Штучный товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Газ пакет |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Сардельки |
Срок реализции | 20 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |