Ковбаса Кремлівська н/к 1/с М/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13,1g, жири - не більше 32,5g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1444,45kJ, (345,5kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), яловичина другого сорту (25%) свинина напівжирна (25%), сало бокове (20%) , сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб- 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13,1g, жири - не більше 32,5g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1444,45kJ, (345,5kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), яловичина другого сорту (25%) свинина напівжирна (25%), сало бокове (20%) , сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб- 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |