Салямі Італійська с/к в/с
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 120 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |