Салямі Італійська с/к в/с М/В

Салямі Італійська с/к в/с  М/В
ТУ У 10.1-36287755-004:2012
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 19g, жири - не більше 63g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2687,9kJ, (642,2kcal).
Склад: свинина нежирна (30%), сало хребтове (30%), свинина напівжирна (20%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, спеції та екстракти спецій (перець, коріандр), антиоксидант: ізоаскорбат натрію, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства
Вес упаковки 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Искуственная оболочка
Вид упаковки Половинки или кусочки в вакууме
Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
Сорт Висший сорт
Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
Срок реализции 120 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 1982
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 4235
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Вес упаковки 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Искуственная оболочка
    Вид упаковки Половинки или кусочки в вакууме
    Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
    Сорт Висший сорт
    Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
    Срок реализции 120 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
0 товаров куплено
  • 376.50 грн/кг.