Салямі Коньячна н/к 1/с
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 14,2g, жири - не більше 41,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1796kJ, (429,6kcal).
Склад: свинина напівжирна (30%), сало бокове (30%), яловичина другого сорту (20%), філе куряче (20%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 14,2g, жири - не більше 41,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1796kJ, (429,6kcal).
Склад: свинина напівжирна (30%), сало бокове (30%), яловичина другого сорту (20%), філе куряче (20%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 45 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |