Салямі Янтарна н/к 1/с М/В
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 16,6g, жири - не більше 31,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1473,75 kJ, (352 kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), жир яловичий (30%), м'ясо курей обвалене (20%), яловичина другого сорту (12%), крохмаль картопляний (8%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), екстракти прянощів (паприка, чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 16,6g, жири - не більше 31,7g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1473,75 kJ, (352 kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), жир яловичий (30%), м'ясо курей обвалене (20%), яловичина другого сорту (12%), крохмаль картопляний (8%), сіль кухонна харчова, прянощі (часник, цибуля, коріандр), екстракти прянощів (паприка, чорний перець), фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Без оболочки |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Ковбаса Халяль (без свинины) |
Срок реализции | 30 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |