Сервелат с/к в/с

Сервелат с/к в/с
ДСТУ 4427:2005
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 45g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2030,6 kJ, (485 kcal).
Склад: свинина жирна (50%), яловичина в/с (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурівід 0 до +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 120 діб, порційне нарізання - 45 діб.
Свойства
Вес упаковки 0,3-0,6 кг Палка Вакуум
Весовой или штучный товар Весовой товар
Вид оболочки Искуственная оболочка
Вид упаковки Целый вакуум
Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
Сорт Висший сорт
Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
Срок реализции 120 дней
Страна-производитель товара Украина
Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.
    Плохо           Хорошо

  • Views: 2276
  • Производитель: ТМ "Ferax"
  • Код товара: 4304
  • Наличие: ПОД ЗАКАЗ
  • Свойства
    Вес упаковки 0,3-0,6 кг Палка Вакуум
    Весовой или штучный товар Весовой товар
    Вид оболочки Искуственная оболочка
    Вид упаковки Целый вакуум
    Сайт поставщика www.ferax.kiev.ua
    Сорт Висший сорт
    Способ приготовления Сирокопчена ковбаса
    Срок реализции 120 дней
    Страна-производитель товара Украина
    Условия хранения При температуре от 0С до 6С и относительной влажно
1 товаров куплено
  • 347.00 грн/кг.