Ковбаса Фуршетна н/к 1/с
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 25,9g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1313,77kJ, (314,5cal).
Склад: м'ясо куряче обвалене (55%), сало хребтове (25%), яловичина першого сорту (10%), рослинний білок гідратований(10%), сіль кухонна харчова, цукор пісок, регулятор кислотностності: триполіфосфат натрію, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, коріандр, часник, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 25,9g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1313,77kJ, (314,5cal).
Склад: м'ясо куряче обвалене (55%), сало хребтове (25%), яловичина першого сорту (10%), рослинний білок гідратований(10%), сіль кухонна харчова, цукор пісок, регулятор кислотностності: триполіфосфат натрію, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, коріандр, часник, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15діб.
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |