Ребро Свиняче к/в 2с ЗГС
ТУ У 10.1-33601824-005:2015
Реберна частина свиняча, цукор,сіль кухонна харчова, екстракти прянощів, аромат м’яса, підсилювач смаку Е 621, антиоксидант Е 301, нітрит натрію Е250
Оболонка: б/о.
Індивідуальна упаковка
Вакуумний пакет: 400х420. Матеріал: суміш полімерних матеріалів.
Умови зберігання та термін придатності
Без пакування: 5 діб при температурі від 0˚С до +6˚С. В захисному газовому середовищі: 10 діб при температурі від 0˚С до +6˚С.
Реберна частина свиняча, цукор,сіль кухонна харчова, екстракти прянощів, аромат м’яса, підсилювач смаку Е 621, антиоксидант Е 301, нітрит натрію Е250
Оболонка: б/о.
Індивідуальна упаковка
Вакуумний пакет: 400х420. Матеріал: суміш полімерних матеріалів.
Умови зберігання та термін придатності
Без пакування: 5 діб при температурі від 0˚С до +6˚С. В захисному газовому середовищі: 10 діб при температурі від 0˚С до +6˚С.