Зерниста с/к в/с в декорі М/В
Склад: сало хребтове, яловичина в/с (45%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, часник свіжий очищений, перець чорний мелений, перець червоний мелений, стартові культури, фіксатор кольору: нітрит натрію. Декоративне покриття: суміш прянощів (зерна гірчиці, чорний перець, цибуля), желатин.
ДСТУ 4427:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 63 г
- калорійність: 635 ккал
Умови зберігання при температурі: не вище 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 120 діб
Свойства | |
Вес упаковки | 0,1-0,2 кг Палка 1/2 Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Половинки или кусочки в вакууме |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Сирокопчена ковбаса |
Срок реализции | 120 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |