Ковбаса Халяль з яловичиною вар. в/с
ТУ У 15.1-36287755-001:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 17,1g, жири - не більше 6,3g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 523,35kJ, (125 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (40%), яловичина першого сорту (40%), філе куряче (10%), молоко сухе знежирене (6%), меланж яєчний (4%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець білий мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в оболонці "Аміфлекс" цілий виріб - 60 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 17,1g, жири - не більше 6,3g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 523,35kJ, (125 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (40%), яловичина першого сорту (40%), філе куряче (10%), молоко сухе знежирене (6%), меланж яєчний (4%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець білий мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі від +2°С до +4°С, та відносній вологості повітря не вище 80%, без порушення оболонки.
Строк придатності ковбаси в оболонці "Аміфлекс" цілий виріб - 60 діб.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,2-0,5 кг Без упаковки |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Искуственная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сорт | 1 сорт |
Способ приготовления | Ковбаса Халяль (без свинины) |
Срок реализции | 60 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |