Куряча*** в/с нк (Вак/порц 0,25 кг) ТМ "Магрок" Регал
ТУ У 15.1-31806583-004-2002
Склад:м'ясна сировина 100%
(мясо птицi (70%),сало хребтове),вода питна,
сумiш посолочна(сiль кухонна,консервант Е250),
добавка комплексна(стабiлізатор Е450,
ароматизатори(масло вершкове,перець духмяний,
перець чорний,горіх мускатний,чілі),рослинний
протеїн,антиоксидант Е300),сіль кухонна.
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1887 kJ (кДж) / 451 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 15,0 g (г), жири – 43,4 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури не вищої ніж +6 С.
Продукт запакований під вакуумом.
Склад:м'ясна сировина 100%
(мясо птицi (70%),сало хребтове),вода питна,
сумiш посолочна(сiль кухонна,консервант Е250),
добавка комплексна(стабiлізатор Е450,
ароматизатори(масло вершкове,перець духмяний,
перець чорний,горіх мускатний,чілі),рослинний
протеїн,антиоксидант Е300),сіль кухонна.
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1887 kJ (кДж) / 451 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 15,0 g (г), жири – 43,4 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури не вищої ніж +6 С.
Продукт запакований під вакуумом.
Свойства | |
Вес упаковки | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Вид упаковки | Целый вакуум |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Полукопченная колбаса |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |