Ковбаса Столична вар. в/с М/В
Склад: свинина нежирна (45%), свинина напівжирна (20%), сало (20%), яловичина в/с (15%), сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 30 г
- калорійність: 322 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб(цілий виріб), 12 діб(порційне нарізання)
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 13 г
- жири: 30 г
- калорійність: 322 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 15 діб(цілий виріб), 12 діб(порційне нарізання)
Свойства | |
Весовой или штучный товар | Весовой товар |
Вид оболочки | Натуральная оболочка |
Сайт поставщика | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Висший сорт |
Способ приготовления | Вареные колбасы |
Срок реализции | 15 дней |
Страна-производитель товара | Украина |
Условия хранения | При температуре от 0С до 6С и относительной влажно |