Сардельки "Малятко" в/с (Лоток 250 г.)
                                              Сардельки "Малятко" в/с (Лоток 250 г.)
                
                
                
                
                
                
                
                                  27.30 грн
                                              Без податку: 27.30 грн
                                            
                                          - В наявності: Розпродано
 - Brand: ТМ "Ferax"
 - Model: 7933
 
Опис
                ТУ У15.1-36287755-002:2011					
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
            Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - 13,1g, жири - не більше 26,1g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1369,1kJ, (327kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), свинина напівжирна (48%), сіль кухонна харчова, крохмаль картопляний (2%), стабілізатор: піро- і трифосфати натрію, цукор, спеції та екстракти спецій (перець чорний,горіх мускатний, кардамон), антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Країна-виробник товару | Україна | 
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua | 
| Сорт | Вищий сорт | 
| Спосіб приготування | Сардельки | 
| Термін Зберігання | 15 днів | 
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |