Ковбаса Фінська салямі н/к 1/с
Ковбаса Фінська салямі н/к 1/с
69.00 грн
Без податку: 69.00 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 6427
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 36,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1616,5kJ, (386,8kcal).
Склад: свинина нежирна (80%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, часник свіжий, цукор-пісок, перець чорний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 14,5g, жири - не більше 36,4g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1616,5kJ, (386,8kcal).
Склад: свинина нежирна (80%), сало бокове (20%), сіль кухонна харчова, часник свіжий, цукор-пісок, перець чорний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом або в модифікованому газовому середовищі - 25 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 15 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |