Ковбаса Фуршетна н/к 1/с

Ковбаса Фуршетна н/к 1/с
73.76 грн
Без податку: 73.76 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 5755
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 25,9g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1313,77kJ, (314,5cal).
Склад: м'ясо куряче обвалене (55%), сало хребтове (25%), яловичина першого сорту (10%), рослинний білок гідратований(10%), сіль кухонна харчова, цукор пісок, регулятор кислотностності: триполіфосфат натрію, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, коріандр, часник, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20g, жири - не більше 25,9g, вуглеводи - не більше 1g.
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1313,77kJ, (314,5cal).
Склад: м'ясо куряче обвалене (55%), сало хребтове (25%), яловичина першого сорту (10%), рослинний білок гідратований(10%), сіль кухонна харчова, цукор пісок, регулятор кислотностності: триполіфосфат натрію, екстракти спецій: мускатний горіх, перець чорний, коріандр, часник, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15діб.
Характеристики
Свойства | |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Країна-виробник товару | Україна |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 15 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |