Ковбаса Краківська н/к в/с в н/о
Ковбаса Краківська н/к в/с в н/о
119.10 грн
Без податку: 119.10 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4283
Опис
Склад: яловичина другого сорту (50%), яловичина першого сорту (40%), жир яловичий (10%), сіль кухонна харчова, цукор- пісок, перець чорний мелений, коріандр мелений, часник свіжий очищений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 18 г
- калорійність: 210 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
ДСТУ 4436:2005
Маса нетто: 0 кг
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту:
- білки: 12 г
- жири: 18 г
- калорійність: 210 ккал
Умови зберігання при температурі: від 0°С до 6°С
та відносній вологості повітря: 75%-78%
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: 12 діб
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Газ пакет |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Натуральна оболонка |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |