Сервелат ДСТУ в/к в/с
Сервелат ДСТУ в/к в/с
158.20 грн
Без податку: 158.20 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4150
Опис
ДСТУ 4591:2006
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,7g, жири - не більше 59g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2573 kJ, (615 kcal).
Склад: грудинка свинна (50%), яловичина вищого сорту (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор - пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 20,7g, жири - не більше 59g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2573 kJ, (615 kcal).
Склад: грудинка свинна (50%), яловичина вищого сорту (25%), свинина нежирна (25%), сіль кухонна харчова, цукор - пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,2-0,5 кг Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Цілий вакуум |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Натуральна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | Вищий сорт |
| Спосіб приготування | Сирокопчена ковбаса |
| Термін Зберігання | 90 дней |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |