Ковбаса Буковельська н/к в/с М/В

Ковбаса Буковельська н/к в/с М/В
180.43 грн
Без податку: 180.43 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4158
Опис
ТУ У 15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 581,5 kJ, (139 kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), м'ясо куряче (30%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, імбир, горіх мускатний мелений, гірчиця, стабілізатор: триполіфосфат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 9g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 581,5 kJ, (139 kcal).
Склад: свинина нежирна (50%), м'ясо куряче (30%), яловичина вищого сорту (20%), сіль кухонна харчова, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, імбир, горіх мускатний мелений, гірчиця, стабілізатор: триполіфосфат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб - 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Натуральна оболонка |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 30 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |