Ковбаса Кремлівська н/к 1/с М/В

Ковбаса Кремлівська н/к 1/с М/В
98.78 грн
Без податку: 98.78 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4223
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13,1g, жири - не більше 32,5g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1444,45kJ, (345,5kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), яловичина другого сорту (25%) свинина напівжирна (25%), сало бокове (20%) , сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб- 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
- білки - не менше 13,1g, жири - не більше 32,5g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1444,45kJ, (345,5kcal).
Склад: яловичина першого сорту (30%), яловичина другого сорту (25%) свинина напівжирна (25%), сало бокове (20%) , сіль кухонна харчова, стабілізатор: натрію триполіфосфат, перець чорний мелений, цукор-пісок, горіх мускатний мелений, антиоксидант: ізоаскорбат натрію, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом: цілий виріб- 25 діб, порційне нарізання - 15 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сорт | 1 сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 30 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |