Московська в/к в/с М/В

Московська в/к в/с М/В
225.49 грн
Без податку: 225.49 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4228
Опис
ДСТУ 4591:2006
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 38g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1733,3 kJ, (414 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (75%), сало хребтове (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 30 діб, порційне нарізання - 20 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 18g, жири - не більше 38g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 1733,3 kJ, (414 kcal).
Склад: яловичина вищого сорту (75%), сало хребтове (25%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігати при температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 30 діб, порційне нарізання - 20 діб.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,3 кг Палка 1/2 Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Штучна оболонка |
Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 30 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |