Салямі Коньячна в/с в/к (Вак.цел 0,45 кг) нк ТМ "Магрок" Регал




Салямі Коньячна в/с в/к (Вак.цел 0,45 кг) нк ТМ "Магрок" Регал
325.20 грн
Без податку: 325.20 грн
- В наявності: В наявності
- Brand: ТМ "Магрок"
- Model: 3245
Опис
ТУ У 15.1-25531939-009:2008
Склад:м\'ясна сировина 100%(м\'ясо свинина
напівжирна,м\'ясо яловичина в/с,сало хребтове),
сумiш посолочна(сiль кухонна,консервант Е250),
сіль кухонна,добавка харчова(регулятор кислотності
Е451,декстроза,підсилювач смаку та аромату Е621,
антиоксидант Е316,кардамон,сушений часник,
дріжджовий екстракт,екстракти спецій
(перець чорний,чілі,коріандр,кмин,перець духмяний,
паприка солодка),барвник Е101),коньяк(0,2%).
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1575 kJ (кДж) / 376,4 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 16,7 g (г),жири – 35,3 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури не вищої ніж +6 С.
Продукт в неїстівній оболонці.
Продукт запакований під вакуумом цілим виробом.
Склад:м\'ясна сировина 100%(м\'ясо свинина
напівжирна,м\'ясо яловичина в/с,сало хребтове),
сумiш посолочна(сiль кухонна,консервант Е250),
сіль кухонна,добавка харчова(регулятор кислотності
Е451,декстроза,підсилювач смаку та аромату Е621,
антиоксидант Е316,кардамон,сушений часник,
дріжджовий екстракт,екстракти спецій
(перець чорний,чілі,коріандр,кмин,перець духмяний,
паприка солодка),барвник Е101),коньяк(0,2%).
Енергетична цінність на 100 g (г) продукту –
1575 kJ (кДж) / 376,4 kcal (ккал).
Поживна цінність на 100 g (г) продукту:
білки – 16,7 g (г),жири – 35,3 g (г).
Зберігати за відносної вологості повітря 75-78 %
та температури не вищої ніж +6 С.
Продукт в неїстівній оболонці.
Продукт запакований під вакуумом цілим виробом.
Характеристики
Свойства | |
Вага в упаковці | 0,2-0,5 кг Вакуум |
Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
Вид упаковки | Половинки або кусочки в вакуумі |
Країна-виробник товару | Україна |
Оболонка | Без оболонки |
Сорт | Вищий сорт |
Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
Термін Зберігання | 30 днів |
Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |