Салямі з сиром н/к 1/с
Салямі з сиром н/к 1/с
93.00 грн
Без податку: 93.00 грн
- В наявності: Розпродано
- Brand: ТМ "Ferax"
- Model: 4087
Опис
ТУ У15.1-36287755-002:2011
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 50g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2101,6kJ, (502kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (25%), сало бокове (20%), сир твердий (10%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, спеції (перець чорний мелений, коріандр мелений, мускатний горіх мелений), триполіфосфат натрія, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 25 діб.
Поживна (харчова) цінність 100g продукту:
білки - не менше 13g, жири - не більше 50g, вуглеводи - не більше 1g;
Енергетична цінність (калорійність) в 100g продукту: 2101,6kJ, (502kcal).
Склад: свинина напівжирна (45%), яловичина першого сорту (25%), сало бокове (20%), сир твердий (10%), сіль кухонна харчова, цукор-пісок, спеції (перець чорний мелений, коріандр мелений, мускатний горіх мелений), триполіфосфат натрія, антиоксидант: аскорбінова кислота, фіксатор кольору: нітрит натрію.
Зберігатипри температурі не вище +6°С, та відносній вологості повітря 75%-78% без порушення упаковки.
Строк придатності ковбаси упакованої під вакуумом - 25 діб.
Характеристики
| Свойства | |
| Вага в упаковці | 0,3-0,6 кг Палка Вакуум |
| Ваговий або штучний товар | Ваговий товар |
| Вид упаковки | Цілий вакуум |
| Країна-виробник товару | Україна |
| Оболонка | Штучна оболонка |
| Сайт постачальника | www.ferax.kiev.ua |
| Сорт | 1 сорт |
| Спосіб приготування | Полукопченная колбаса |
| Термін Зберігання | 30 днів |
| Умови зберігання | При температурі від 0С до +6 С відносної вологості |